Kiitämme tukijoitamme

Paten mielihommaa oli edustaminen.

ETSIMME  UUSIA  HARJOITUSALUEITA

Voidaksemme  harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti   tarvitsemme jatkuvasti  uusia   harjoitusalueita,  metsiä  ja  rakennuksia. Harjoittelemme  ainoastaan   paikoissa, joihin olemme saaneet  omistajan luvan.

Mikäli  sinulla on   tarjota  meille  uusia  harjoittelupaikkoja,  otathan yhteyttä  KPK:n puheenjohtajaan  Pekka  Ulveliniingsm  040 8450 452   .

PELASTUSKOIRAT  EDUSTUSTEHTÄVISSÄ

KPK  hankkii  näkyvyyttä Kymenlaakson alueella kertomalla toiminnastaan erilaisissa tapahtumissa. Koirakot ovat osallistuneet jo useana vuotena Meripäiväkulkueeseen ja  olleet  mukana VPK:n avoimien ovien tapahtumissa. Olemme  vierailleet  myös  lemmikkieläinliikkeessä.

Mauno Kalevi ja Rita isäntineen edustamasa .
Pelastuskoiria Pyhtään VPK:n talvitapahtumassa
Iitu, Roope ja Renttu Faunattaressa.
Bosse ja Roope Meripäiväkulkueessa

KPK:n  toimintaa voi tukea lahjoituksella tai  liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys  ei  sisällä mitään velvoitteita: Jäsenen niin halutessa lisäämme tukijoiden logon kotisivuillemme.  Ota  yhteyttä kpekory "ät" gmail.com.

KIITÄMME  TUKIJOITAMME

Lähetä  sähköpostia yhdistykselle